Shërbimet portuale APD

Nëpërmjet ndërfaqes online “Shërbime Portuale” Autoriteti Portual Durrës synon të lehtësoje bashkëpunimin me operatorët publik, privat, biznes dhe individ nëpërmjet ofrimit online të shërbimeve më kryesore.
#APD, më prane jush!

Apliko për leje ditore

Shërbime Online

Copyright © 2023 Autoriteti Portual Durres . All Rights Reserved