Shërbimet portuale APD

Nëpërmjet ndërfaqes online “Shërbime për anijet/Agjencite detare dhe spedicionere” Autoriteti Portual Durrës synon të lehtësoje bashkëpunimin me operatorët publik, privat, biznes dhe individ nëpërmjet ofrimit online të shërbimeve më kryesore.
#APD, më prane jush!

Formularët e detyrueshëm të sigurisë portuale

Shërbimet Operacionale

Copyright © 2023 Autoriteti Portual Durres . All Rights Reserved