07/07/2022
EfintisProjekte

Efikasiteti i fluksit të transportit intermodal, APD mer pjesë në takimin me partnerët e projektit

 

datën 6 Korrik 2022 u zhvillua ambjentet e Luka Bar mbledhja e 4-të Koordinuese dhe e 5-të e Komitetit Drejtues projektit EFINTIS.

Partnerët e projektit prezantuan rezultatet e arritura deri tani, prezantuan planet e tyre pilot dhe përcaktuan aktivitetet qe do te vijojne deri ne perfundim te projektit.

EFINTIS synon rrisë efikasitetin e flukseve transportitintermodal zonën e programit duke përmirësuar sistemet e informacionit menaxhimit. Do zbatohen katër veprimepilot: duke përmirësuar dhe optimizuar platformat ekzistuesePCS Bar dhe Bari, dhe duke vendosur një moment historik formimin e mjeteve TIK-ut Durrës dhe Termoli, EFINTIS do hapë derën për integrim, do nxisëbashkëpunimin e ndërsjellë dhe do krijojë zgjidhje rejapër sfidat e përbashkëta.

Lini një Përgjigje

Copyright © 2022 Autoriteti Portual Durres . All Rights Reserved