04/05/2021
EfintisProjekte

Takimi i dytë i Projektit EFINTIS/ 28 Prill 2021


Takimi i dytë i Projektit EFINTIS

28 prill 2021 u zhvillua takimi i dytë koordinues mespartnerëve projektit EFINTIS i cili ka nisur prej korrikut2021. Lideri i Projektit, Porti i Tivarit, prezantoi WPM dhekoordinojë zhvillimin e takimit. tej u prezantua WPC ngaPorti i Durrësit, WPT1 nga Instituti i Transportit Shqipëri dheWPT2 nga Agjencia Autonome e Turizmit Termoli. U diskutuan aktivitetet e realizuara deri tani, detaje menaxhuesedhe teknike zhvillimit projektit si dhe u caktuan detyratpër zhvillimin e mëtejshëm tyre.

seksionin e fundit takimit u ngrit Komiteti Drejtues iprojektit i cili zhvillojë edhe takimin e tij parë.

Projekti EFINTIS financohet nga programi Interreg IPA CBC ItaliShqipëri-Mali i Zi, me një buxhet total prej 1,075,500 € dhe me qëllimin kryesor për përforëcimin dhe rritjen e lidhjeve njësive transportit rajon.

Ky projekt do sjellë zgjidhje reja TIK cilat janëveçanërisht nevojshme situatën aktuale pandemisëprej COVID-19.

përfundim takimit u dakordësua për zhvillimin e takimit ardhshëm i cili parashikohet zhvillohet gjithashtu online.

 

 

 

Lini një Përgjigje

Copyright © 2022 Autoriteti Portual Durres . All Rights Reserved