Shërbimet portuale APD

Nëpërmjet ndërfaqes online “Shërbime Portuale” Autoriteti Portual Durrës synon të lehtësoje bashkëpunimin me operatorët publik, privat, biznes dhe individ nëpërmjet ofrimit online të shërbimeve më kryesore.
#APD, më prane jush!

Shërbime për anijet/Agjencite detare dhe spedicionere

Apliko për leje ditore

Shërbime për automjete, kompani transporti dhe furnizimi të anijeve

Shërbime të facilitetit portual